Featured

Spond - informasjonskanal for medlemmer

HOG Bergen Chapter bruker Spond som intern informasjonskanal.

Om Spond:
Spond er en plattform for organisering av aktiviteter og deling av informasjon.
Spond tilbyr en telefon app som enkelt installeres på din telefon, du vil da motta pushvarsler for arrangementer, innlegg og annet.

https://spond.com/about-spond
"Spond er en gratis plattform designet for å levere alle de beste delene med å delta og ingenting annet. Vi strømlinjeformer og forenkler alt i én app, slik at frivillighet ikke betyr å bruke opp all tiden og kreftene sine. Appen sparer organisatorer flere timer hver uke, sikrer deltagelse, styrer kommunikasjon og samler inn penger."

https://spond.com/faq
"Er informasjonen min trygg hos Spond?
Ja, det er den! Spond er fullstendig i overensstemmelse med GDPR-lovgivningen. Som nevnt i personvernserklæringen deler vi ikke informasjonen din med andre om det ikke er nødvendig for å utføre tjenesten eller om vi skulle bli pålagt det av lov, regulering eller rettsprosess."


Spond for HOG Bergen Chapter:

Melder du deg inn i spond-gruppen "HOG Bergen Chapter" (gruppe kode YARFM), vil du motta push varsler for aktivitetene i HOG Bergen på din telefon-app, mail eller sms.

HOG Bergen Chapter på spond kan nås både via telefon-appen Spond eller på web: spond.com

Last ned appen SPOND på din telefon, og registrer deg med navn, tlf nr og mailadresse.

Følg linken https://group.spond.com/YARFM for å laste ned appen og meld deg inn i gruppen "HOG Bergen Chapter".

Gruppe kode: YARFM


Hvis du ikke har mulighet til å installere app på telefonen, send ditt navn, mail-adresse og tlf nr til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Du vil da få alle varslinger på mail eller sms istedet.